رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک:

تا زمانی که پزشکان و مغازه داران ساختمان سازی کنند از صنعتی سازی خبری نیست!

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک ایران معتقد است: باید انبوه سازان و مسکن سازان وارد بازار ساخت و ساز شوند و تا زمانی که پزشکان و مغازه داران عرضه کنندگان مسکن هستند صنعتی سازی وارد کشور نمی شود.

مصطفی قلی‌خسروی در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان گفت: مدت‌هاست از صنعتی‌سازی سخن می‌گوییم اما هنوز ساختمان‌هایمان را سنتی می‌سازیم!

وی افزود: کشور‌های پیشرفته در صنعتی‌سازی در این روش از کشور ما بسیار جلوتر هستند اما هنوز کشور ما وارد واقعیت صنعتی‌سازی نشده است.

خسروی تاکید کرد: امیدواریم با تلاش‌های متعدد انبوه‌سازان و برگزاری این همایش‌ها و نمایشگاه‌ها به صنعتی‌سازی واقعی برسیم.

رییس اتحادیه مشاوران املاک ایران با اشاره به ساخت‌وساز‌های متعدد در کشور گفت: همان‌گونه که همکاران من اشاره کردند تا زمانی که پزشکان و مغازه‌داران دست‌اندرکار ساختمان‌سازی هستند، نمی‌توان صنعتی‌سازی را وارد ساختمان‌سازی کشور کرد.

در ادامه مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان ، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران با اشاره به تاریخچه صنعتی‌سازی در دنیا و کشور گفت: صنعتی‌سازی از سال 1871 در لندن با ساخت اولین ساختمان صنعتی‌ساز تعریف شد و مصالح ساختمانی مربوط این نوع ساخت‌وساز معرفی شد.

ملکی بیان کرد: اولین ساختمان صنعتی‌ساز در کشور همان ساختمان پلاسکوی معروف در تهران است که با ساخت‌ آن این صنعت وارد کشور ما شد.

وی با بیان این‌که باید بستر فروش محصولات صنعتی‌سازی در کشور فراهم شود، گفت: بهترین زمان صنعتی‌سازی در کشور آغاز ساخت واحد‌های مسکونی مهر بود.

به گفته رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران صنعتی‌سازی در مقاطعی وارد کشور شد اما به دلیل نبود برنامه‌ای جامع برای تدوین آن این فرآیند نادیده گرفته شد .

ملکی افزود: کشور هم‌چنان نیازمند ساخت واحد‌های مسکونی و آموزشی است که باید ساخت‌وساز انبوه و صنعتی آن به صورت جدی پیگیری شود و مجلس نیز به عنوان مطالبه‌ی مردم باید بیشتر به آن بپردازد.

به نقل از:

www.isna.ir