برخورد با تفکیک کنندگان غیرمجاز اراضی در مازندران

رییس کل دادگستری مازندران بر برخورد با تفکیک کنندگان غیرمجاز اراضی تاکید کرد.

211-72.jpgبه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طالبی در جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال، با گرامیداشت هفته بسیج، خدمت‌رسانی بی‌وقفه و شایسته را از ویژگی‌های این نهاد مقدس عنوان کرد و افزود: نهاد مقدس بسیج از زمان تشکیل آن در سال‌های دفاع مقدس و چه پس از آن در عرصه‌های فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر حضور پررنگی داشته است.

رییس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه مازندران یکی از استان‌های برخوردار از انواع مواهب طبیعی اعم از جنگل، دریا، رودخانه است، یکی از دغدغه‌های مسوولان را تغییر کاربری اراضی برشمرد و گفت: اقدامات پیشگیرانه در جلوگیری از تغییر کاربری نقش اساسی دارد و تا جایی که ممکن است باید تلاش کنیم تغییر کاربری‌های غیرمجاز انجام نشود.

طالبی افزود: همچنین در برخی موارد اداره منابع طبیعی می‌تواند در همان ابتدا از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری و در مرحله بعد با حضور نیروی انتظامی یا نماینده قضایی اقدام به قلع و قمع کند.

رییس شورای حفظ حقوق بیت المال، ساماندهی بنگاه‌های املاک را در راستای کاهش تخلفات احتمالی در حوزه تفکیک غیرمجاز اراضی زراعی و باغات عنوان کرد و افزود: مشاوران بنگاه های املاک بر اساس قانون تنها می توانند نقش دلالی داشته باشند و هرگونه نقل و انتقال و معامله باید در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد.